English

Ukraina në temperatura minus 33 gradë. Shtohet numri i viktimave

Janë 43 personat që kanë humbur jetën gjatë 5 ditëve të fundit, 13 prej tyre në 24 orët e fundit. Në 28 raste bëhej fjalë për të pastrehë.

Sipas Ministrisë së Emergjencave të ish-republikës sovjetike, që nga 27 janari deri më sot janë 854 personat që kanë pasur nevojë për ndihmë mjekësore nga kushtet e këqia atmosferike.

Në vendin ku mbrëmja e së martës ka shënuar 33 gradë nën zero, 723 ukrainas janë detyruar të shtrohen në spital.

Ndaj merrni masat dhe mos dilni jashtë pa u veshur mirë dhe po të jetë e nevojshme rrini dhe në shtëpi, pasi dhe Shqipëria është përfshirë nga temperatura të ulëta.

KOMENTE