English

Ledio Ruçi lihet i lirë nga gjykata e Durrësit

Ledio Ruçi lihet i lirë nga gjykata e Durrësit i cili ishte kapur me 1.5 gr heroinë në makinën e tij disa ditë më parë nga një kontroll i ushtruar në makinën e tij.
Trupi gjykues e ka vlerësuar si të pavlefshëm ndalimin e tij nga policia e Durrësit dhe gjithashtu rrëzoi edhe aktin e kontrollit të automjetit të Ledio Ruçit.

Ledios i është komunimuar sot vendimi gjatë seancës së sotme në Gjykatën e qytetit Durrës.

KOMENTE