English

Ferrari i Ri më i shpejtë por dhe më i shëmtuar

F2012, e zbuluar gjatë një ceremonie nga dy pilotët, Alonso dhe Massa, është makina e 58 që ndërohet në historinë e Ferrarit për të marrë pjesë në gara.
Një ferrari e shëmtuar por tepër e shpejtë e cila kërkon të fitojë Botërorin e Formula 1 për vitin 2012 - është shprehur Stefano Domenicali.
Makina do të jetë më e ngritur nga toka se parardhësja e saj F150, ndërsa hunda me dy nivele i jep një pamje agresive dhe të shëmtuar mjetit por që përcjell ndryshime të rëndësishme në aerodinamikën e sj duke e bërë super të shpejtë.

Të gjitë këtë sukses që pritet, do të duhet të testohet, por rreshjet e dëborës
kanë shtyrë testimet kështu që do na duhet të presim për pak kohë.

KOMENTE