English

Gjendje e jashtëzakonshme në Kosovë-shkak bora

Korporata Energjitike e Kosovës, KEK, ka shpallur gjendjen e jashtëzakonshme për shkak të gjendjes së vështirësuar në Kosovë pas reshjeve të fundit të borës dhe temperaturave të ulëta, disa gradë nën zero.

459

“Rënia e temperaturave ka shkaktuar vështirësi veprimi, kemi defekte të mëdha, dëmtim të pajisjeve. Por më të rëndat janë në pajisjet gjeneruese. Prandaj do ketë reduktime për të gjithë, me përjashtim të institucioneve të rëndësisë së veçantë" është shprehur drejtori i korporatës Arben Gjuka.

KOMENTE