English

Për 10 sekonda je i imi

Me një zë seksi dduke ju afruar atij te bari përshëndete: si jeni?

1. Bëj lëvizje sensuale me dorë, duke e puthur atë njëkohësisht me një puthje të njomë, vetëm sa për t’ia bërë të ditur se ç'je në gjendje të bësh.

2. Pak rastësisht lëshoje para tij ID tënde, vetëm sa për ta parë ai se je e rritur jo minorene.


3. Vish një bluzë shtatzanie dhe thuaji: “Ne vishemi për punën që e duam, apo jo?”

4. Fyej gjithçka që ka të bëjë me të, në mënyrë që ai të mendojë se je më e mirë se ai. Kjo do ta ndezë shumë atë.

5. Tregoji atij se cilat janë këngët tua të preferuara, e më pas thuaji se mundesh t’ia këndosh ndonjërën, po të dojë.

6. Disa meshkuj eksitohen edhe nga gjëra të tilla të çuditshme, p.sh. nga femrat që janë alergjike në kikirikë.

7. Fillo që të qash pa kontroll ashtu, papritmas, duke refuzuar që të shpjegosh. Meshkujve u pëlqejnë misteret.

8. Nëse të ofron pije, mos e refuzo, por ama mos u bëj edhe e tillë që të mendojë se mezi e ke pritur këtë. Bëju paksa indiferente.

9. Kërko nga ai që të ta huazojë telefonin, e më pas fshija të gjitha numrat e tjerë, përpos atij tëndit. Mund të zemërohet për momentin, por më vonë do t’i vijë mirë.

KOMENTE