English

Rihana me pamjen e saj të re. Ajo shprehet a jam seksi? (FOTO)

Ne e kemi parë atë me kaçurrela, të drejta, të shkurtra, të gjata të kuqe, të ndritshme, kafe, e zezë dhe multi-ngjyra të flokëve.
Por Kameleonin e ri, Rihannën, është përsëri një ndryshim tronditës.

Është e qartë se ajo është e etur për të shkuar në ekstreme të karakterit të saj, 23-vjeçaria popstar i ka bërë flokët bionde vetëm për fotografitë e revistës Elle.

Ajo thuhet se është frymëzuar nga nata e fundit në Hollywood, nga këngëtari i rokut Rod Stewart.
Gjithashtu ajo është parë për dore me miken e saj (girlfriend) natën përjashta .

KOMENTE