English

Supermodelja daneze, shokon të gjithë me fizikun e saj (FOTO)

Helena Christensen supermodelja daneze me fotot e saj për prezantimin e ri të veshjeve nga kompania Reebok, të lë pa mend.
Ajo është 43 vjeç dhe askush nuk mund ta besojë pasi fiziku i saj i përkryer që shumë femra do e kishin zili, nuk të lë përshtypjen për atë moshë.

Supermodelja shprehet se sekreti i saj është pasi ajo nuk e koncepton dot ditën të ndarë nga sporti dhe ushqimi i shëndetshëm.


Një sport i rregullt dhe sistematik, si dhe një ushqim i shëndetshëm të japin rininë e përjetshme.

Ajo është dhe e martuar dhe ka një djalë 12 vjeç.

KOMENTE