English

The Wow. Filmi më i ri që do shfaqet për Shën Valentin (VIDEO)

455

Filmi i ri që do të shfaqet për ditën e Shën-Valentinit ka si subjekt dashurinë e dy të rinjve e cila kurorëzohet me martesë. Por pas martesës ata bëjnë aksident dhe gruaja humb kujtesën. Burri i saj që e dashuron përpiqet aq shumë për të kthyer rikujtesën e saj edhe pse shumë herë ai ndihet jashtëzakonisht keq, por pasioni për dashurinë e nisur prej kohësh e shtynte çdo ditë atë për të rimarrë apo rikthyer përsëri atë dashuri pasionante.
Gruaja, Krickitt, kurrë nuk rifitoi memorien e saj, por çifti është i martuar ende dhe kanë dy fëmijë.
Aktorët Rachel McAdams dhe Channing Tatum kanë vendosur ta kthejnë dashurinë e tyre në një film të mrekullueshëm, që dotë shfaqet me rastin e Shën Valentinit.

KOMENTE