English

Çfarë përmban çanta e dorës së një mbretëreshe?

A ju ka shkuar ndonjëherë në mendje se çfarë ka brenda çanta e dorës së një mbretëreshe? A mbajnë ato shumë para me vete?

Për vite me radhe është debatuar dhe shqyrtuar se çfarë ka brenda çanta e mbretëreshës dhe a ka para në kuletën e saj?
Dhe pas shumë spekullimeve është zbuluar se ç'përmban brenda çanta e një mbretëreshe.
Sally Bedell Smith, ka zbuluar të fshehtat brenda çantës së Madhërisë së Saj në librin e saj të ri, Elizabeth Queen (Mbretëresha Elisabet)

Ajo ka zbuluar se në çantë ndodhen vetëm një buzkuq dhe një pasqyrë kompakte që duhet të jenë të pranishme përherë pasi para dhe pas çdo darke ato duhet të lyejnë buzët, një palë syze për të lexuar dhe një stilolaps dhe pak aromë menteje ose nenexhiku.
Por ajo mund të mbajë dhe 5 apo 10 euro vetëm për dhurimin në kishë.

Zakonisht çanta e Mbretëreshës Elisabet qëndron në krahun e majtë të saj duke e bërë të veçantë atë.

Libri i Sally Bedell Smith zbuloi këto sekrete të mbretëreshës, së bashku me një konkluzion: pra ajo nuk kishte para të gatshme brenda çantës së saj, por ajo ishte e mbushur me sharm, fat të mirë për të, të dhënë nga fëmijët dhe familja e saj.

KOMENTE