English

Arnold Schwarzenegger dhe Sylvester Stallone takohen të dy në spital (FOTO)

Arnold Schwarzenegger dhe Sylvester Stallone yjet e paharruar të Hollywoodit do t'i shohim përsëri bashkë ndoshta në filmin e tyre të fundit "The Tomb".


Schwarzenegger 64 vjeç dhe Stallone 65 vjç po përballen përsëri në xhirimet e një filmi të ri ku shumëkush mund të thotë që duhet të dalin nga zhanri i filmit për t'ia lënë të rinjve.

Dhe koiçidenca i sjell të dy në spital për të marrë ndihmën për problemet e shkaktuara.

Në projektin e tyre më të fundit Stallone do të luajë një njeri i cili harton një burg të pashmangshëm të teknologjisë së lartë por për fat të mirë ai do të ndihmohet në përpjekjen e tij për të shpëtuar, me ndihmën e një djaloshi që përpiqet ti mbajë të burgosurit për të mos humbur humanizmin e tyre, i luajtur nga Schwarzenegger.


Dyshja gjithashtu u shfaq së bashku edhe në filmin aksion The Expendables, të vitit të kaluar.

KOMENTE