English

Princeshë Diana, jeta e saj në një film të ri

Naomi Watts do të luajë Princeshën Diana në një film të ri në lidhje me dy vitet e fundit të jetës së saj.
Ylli i nominuar për Oscar do portretizojë princeshën e cila fokusohet në 2 vitet e fundit të jetës së saj. Romanca e saj me kirurgun e zemrës Hasnat Khan dhe Dodi Fayed do të jenë të paraqitura në film si dhe rolin e saj në fushatën kundër minave tokësore.

Mirëpo disa aktore kanë qenë kandidate për të luajtur princeshën e dëshiruar nga e gjithë bota por më në fund do të luhet nga Watts e cila shprehet se është një nder për të që do të luajë këtë ikonë që nuk do të harrohet kurrë.
Filmi do të fillojë prodhimin e tij në Britani vitin e ardhshëm.

Filmi është i bazuar në një skenar nga Jeffreys Stephen dramaturgu i shthurur.
Filmi do të tregojë se si princesha në fund gjeti lumturinë e vërtetë personale dhe arriti sukses në një fushatë ndërkombëtare dhe humanitare, në përputhje me filmin e Ecosse.
Watts, është e familjarizuar mjaft mirë me role të luajtura për mbretërit.
Ajo së fundi luajti në J Edgar me Leonardo DiCaprio-s në lidhje me jetën e FBI shefi Hoover J Edgar.
Edhe pse e lindur në Kent, Watts shkoi në Australi me familjen e saj kur ajo ishte 14 vjeç.
Ajo tani jeton në Nju Jork me bashkëshortin dhe aktorin Schreiber Liv.

KOMENTE