English

Shtetet që paguajnë më shumë, për dhuratat e Shën Valentin

Nëse prisni dhurata për Shën Valentin, mos pritni ndonjë dhuratë të madhe nga burri ose i dashur gjerman. Statistikat e fundit rendisin disa vende sipas shpenzimeve që ata bëjnë.

1. Kina, Hong Kong, Singapor, Japonia radhiten në vendin e parë për dhurata të shtrenjta. Ata harxhojnë për një dhuratë 173 euro.

2. Spanja dhe Franca radhiten të 2 -ët me 120-150 euro.

3. Britania dhe USA zënë vendin e tretë me nga 107-118 euro.

4. Italianët me 62 euro

5. Gjermanët të fundit me 59 euro.

Gjithashtu studimi tregoi që meshkujt britanikë radhiten si më të turpshmit pasi 38 për qind e tyre pranuan se asnjëherë nuk kanë dërguar një letër dashurie.

KOMENTE