English

Si të flirtoni me mesazhe në telefon

Nëse jeni vajza që pëlqeni të dërgoni mesazhe mos hezitoni. Dërgoni një mesazh të qartë dhe sexy në telefonin e të dashurit tuaj dhe ai kudo që të jetë do të marrë mesazhin tuaj të plotë dhe të qartë.

Prandaj jeni duke menduar për një njeri dhe nuk ja thoni dot atëherë mesazhi në telefon është mjaft ndihmës.
Por përsëri jeni në një mardhënie dhe dëshironi të kaloni në hapin tjetër përsëri nje mesazh "hot" do ju bëjë një surprizë të bukur

Gjithshtu mesazhe të ngrohta e mbajne ndezur mardhënien tuaj derisa të vije momenti që ju të shiheni përsëri.

Çfarëdo lloj telefoni të keni ju do të arrini të shprehni atë që mendoni dhe dëshironi qoftë dhe keni mungesë në karaktere telefoni ju mund të bëni tekste të shkurtra dhe të kombinuara me nr apo shenja që shprehin kuptimin e asaj që ju po dërgoni.

Ja se si mund të shkruani shkurt 10 mesazhe seksi:

.Ju dukeni seksi sot
.përshëndetje zemër
.dua t'ju prek
.hajde të luajmë
.po mendoj për ty në këto momente
.çfarë jeni duke veshur
.nuk mund të pres derisa t'ju shoh
.faleminderit për natën e kaluar
.je shumë seksi zemër

Kur jeni larg dhe dërgoni mesazhe

.Edhe pse jemi larg, dashuria ime kurrë nuk do të thyhet.
.Dorë për dore dhe zemrën në zemër dashuria ime për ty kunrrë nuk do tretet
.1000 milje larg dhe ju jeni ende këtu në zemrën time
.Unë do të eci një mijë milje për të prekur ty sonte
.Unë nuk mund të presi sa të jem përsëri në krahët e tu
.E mirë është duke erdhur
.Ëndrra ime do të jetë e vërtetë kur të zghohem pranë teje
.Qëndrimi larg nga ju është gjëja më e vështirë që kam pasur ndonjëherë për të bërë.

Ide për tekste romantike

Në rast se ju nuk e dini, unë do të të dua gjithmonë dhe përgjithmonë!
Dashuria për ju ka qenë gjëja më e mirë që më ka ndodhur
Dashuria jote është e gjitha që mua më nevojitet
Ju jeni qendra e botës sime. Dhe për këtë, unë jam mirënjohës çdo ditë.
Edhe pse jemi larg, dashuria ime kurrë nuk do të humbasë
Ju jeni në mendjen time tani dhe gjithmonë.
Të dua më shumë me kalimin e çdo dite.

KOMENTE