English

Si të vjedhim dantellat e Angeline Jolie (FOTO)

Disa gra mund ta parafytyrojnë vetëm si pjesë të veshjes së brendshme, ndërsa disa të tjera e mbajnë me kënaqësi dhe e kombinojnë. Ajo është konsideruar gjithmonë pjesë e veshjes elegante, joshëse madje edhe veshje provokuese, mirëpo askush nuk e ka konsideruar si pjesë të veshjes së përditshme.
Diamantet janë numër një në veshjen e vajzave madje dhe përditë, ndërsa dantellat i kalojnë paksa në plan të dytë.
Por për të gjithë ata që nuk e dinë dantellat shprehin romancë, feminitet, hijeshi, delikatesë dhe tërheqje seksuale. Njëherë Coco Chanel tha: "Unë e konsideroj dantellën të jetë një nga krijimet më të bukura dhe më me fantazi të bërë nga natyra"
Për këtë le të shohim përmes fotove disa nga fustanet me dantella të superstarit Angelina Jolie e cila mbërriti në Shoqatën se producentëve Awards tëAmerikës vezulluese, elegante dhe tepër tërheqëse me një fustan të zi me dantella nga Michael Kors.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2098559/How--steal-Angelina-Jolies-lace-look.html#ixzz1lruAtK4j

KOMENTE