English

(VIDEO) Osama Bin Laden është kthyer nga varri. Film

Filmi më i ri vjen për të gjithë shikuesit e kinemave.
Osama Bin Laden është kthyer nga varri i tij dhe është duke bërë një ushtri terroristësh mumje! Trailer Teaser sjell filmin më të fundit "Osombie", me aktorët Corey Sevier, Eva Mauro dhe Jasen Wade. Drejtuar nga John Lyde.

Në botën e filmave, realiteti është i pakuptimtë dhe një kompani prodhimi kanë vendosur të ngrerë Osama bin Ladenin nga varri i tij i holluar me ujë për të udhëhequr një ushtri të terroristëve të tjerë të dekompozuar, në një betejë kundër forcave të NATO-s.
Sipas producentit ekzekutiv të filmit, Kynan Griffin, dorëshkrimi për filmin me metrazh të gjatë është shkruar para se udhëheqësi i al-Qaeda të vritej majin e kaluar.
483

KOMENTE