English

Burri që lind fëmijë. I pari në Britani (FOTO)

Për herë të parë në Britani një mashkull bëhet nënë duke lindur fëmijën e tij.

Ai është 30 vjeç por që më parë ka lindur si grua dhe më vonë ka bërë ndryshime të seksit të tij dhe operacione dhe ndërhyrje të tjera për tu kthyer dhe jetuar si mashkull.
Por gjatë operacioneve të tij për ndryshimin e seksit ai nuk hoqi as mitrën dhe ovaret por i mbajti ato. Ndërsa mori hormone për të ndryshuar zërin apo dhe stimuluar daljen e qimeve në fytyrë.
Kjo është e mundur për meshkujt që ishin transeksuale që kishin lindur gra më parë, por që ishin kthyer në burra.

Burri (grua), mori spermën nga një donator dhe e vendosi atë në mitrën që ai e kishte mbajtur, pasi kishte ndryshuar seksin.
Fëmija u zhvillua për mrekulli dhe erdhi në jetë përmes një lindje cezariane.

Mësohet se është britaniku i parë por jo i pari në bot.
I pari në botë ishte Thomas Beatie, i cili u bë njeriu i parë mashkull shtatzënë në botë, në vitin 2007 dhe ka 3 fëmijë nga lindjet e tij, Susan, Austin dhe Jensen.

KOMENTE