English

Coco ka shkuar loco? Nicole Natalie Marrow lakuriq me nipin e saj (FOTO)

Gruaja eksibitioniste paraqitet lakuriq me nipin e saj në krevat.
Ajo është shquar për format e saj të lakueshme dhe të gjëra por kohët e fundit fotoja me nipin e saj lakuriq në krevat e ka bërë të diskutueshme.
Coco është e martuar me aktorin Ice-T. Fotoja tregon se si ajo e mbron nipin e saj në krevat kur ai fle si ëngjëll. Por kjo tregon se ajo e do aq shumë atë sa nuk mund të rrijë dot pa e parë për një kohë të gjatë.

Njerëzit duke e parë këtë foto të zhveshur me bebe kanë qenë të revoltuar pasi nuk është e përshtatshme.
Coco me emrin e vërtetë Nicole Natalie Marrow e ka fshirë më pas foton pas reagimeve të shumta. Jo po realizon se rinë e dytë të Ice Loves Coco, dhe shpreson që ajo është shtatzënë pasi vëren ndryshime në trupin e saj. Shumë të tjerë mendojnë se format e saj janë të trajtuara nga kozmetika ndërsa ajo thotë që janë natyrale.
Seria e dytë e reality show e çiftit hit Ice-T Loves Coco do të jetë gati në 19 shkurt në SHBA.

KOMENTE