English

(VIDEO) Djali 4 vjeçar ecën lakuriq në dëborë. Detyrohet nga i ati

490

Kjo video ka ngjallur polemika të shumta pas hedhjes në internet.
babai 44 vjeçar një sipërmarrës nga qyteti lindor kinez Nanjing ka detyruar fëmijën e tij 4 vjeçar të eci në një temperaturë -13 gradë dhe lakuriq vetëm me të brendshme sporti, në dëborë në New York.

Fëmija kërkonte dhe ndihmë dhe një përqafim, dhe pse dridhej i ati nuk ja dha deri sa ai mbaroi le të themi stërvitjen e tij në dëborë.
Babai është shprehur: Kjo është vetëm një pjesë e trajnimit tim për fëmijën. Unë e kam trajnuar atë për disa vite që pas lindjes së tij të parakohshme dhe me probleme shëndetsore. Unë jam si ajo shqiponja që detyron por në të vërtetë i mëson fëmijët që të dinë të rriten dhe të sillen të shëndetshëm dhe të zotë që të dijë të fluturojë të nesërmen.
Djali me emrin Duo Duo pas lindjes ka qëndruar 2 muaj në spital dhe pas trajnimeve të ndryshme që i kam bërë ai nuk është sëmurur kurrë, madje është zhvilluar si nga fiziku dhe nga mendja. Unë dua më të mirën për djalin tim. Dua që ai nesër të jetë dikushi në jetë.

KOMENTE