English

(VIDEO) Michelle Obama në një tjetër kërcim me fëmijët

Në ditën e tretë të turneut të saj për të promovuar përvjetorin e dytë të "le të lëvizim" zonja e parë Michelle Obama organizon me fëmijët dhe yjet e Disney në ESPN in Orlando, Florida një kërcim ku objekti është që fëmijët të lëvizin sa më shumë dhe të djegim kaloritë për të mos qënë të shëndoshë por të shëndetshëm.

488

Ajo po organizon turne në shumë vende në Amerikë me valle dhe kërcime sportive kundër trashjes dhe vendosjes së shtresave dhjamore.

Gjithashtu është ky qëllimi i saj edhe për të qënë sa më të shëndetshëm si dhe ka shprehur dëshirën që: i dëshiroj Presidentit Obama të jetë përsëri dhe për 4 vjet të tjera.

KOMENTE