English

Gjoksi super i madh i shërbeu si air bags (FOTO)

Sheyla Hershey, e cila ka mbajtur rekordin për të pasur implantet më të mëdha në botë, pohon se këto gjokse kanë vepruar si një airbag dhe i shpëtuan jetën e saj kur ajo humbi kontrollin e makinës së saj dhe u përplas me një pemë.

Pas rrëzimit ajo ka thene per median: "Unë mendoj se implantet e mia shpëtuan jetën time nga aksidenti fatal dhe gjokest e mia janë lënduar pak por ato më mbrojtën nga vdekja".

Ajo është një vajzë me fat, pasi dhe rripin e sigurimit nuk e kishte vënë pasi përmasat e saj ishin mbi normalen.

Kjo nuk është shqetësimi i saj i vetëm. Disa vjet më parë ajo duhet të kishte larguar implantet e saj për shkak të infeksionit por ajo kohët e fundit mori implantet e reja, por që po mendon të bëjë një operacion tjetër pasi nuk është e kënaqur me madhësinë.

KOMENTE