English

Nis bora në Tiranë

Më në fund dhe bora mbëriti në qytetin e Tiranës.
Bëni kamerat gati apo aparatet fotografikë për të memorizuar kujtime nga ky vit.

Flokët e borës sa po vijnë dhe po shtohen, si duket bora sot ka vendosur të shtrojë qilimin e bardhë.


Për të gjithë ata që ngasin makinat të kenë kujdes pasi është më e rrezikshme
por dhe njerëzit të jenë më të kujdesshëm, pasi rrëshkitjet janë më të mundshme në ditë të tilla.


KOMENTE