English

Seksi dhe (Essex) Qyteti (FOTO)

Në ditën e Shën Valentinit Chloe Sims mbulon veten me sushi në stilin SATC.
Mënyra e vetme është Essex cast të cilat janë gjithmonë duke u përpjekur për diçka të re dhe veçanërisht kjo ndodh me Chloe Sims.

Por këto marifet te fundit që e bëjnë atë mjaft origjinale, tërheqin vëmendjen e të gjithë shikuesve që duan të dinë pse ndodh kjo?

Billi Mucklow and Cara Kilbey 2 bashkëpuntoret e Chloe bashkë me njërën prej nënave të tyre vendosën që të bënin në sallonin e Bill një party sex and the city.

Por Chloe edhe pse e mbuluar me sushi ajo arrin të duket tërheqëse dhe joshëse.

KOMENTE