English

Vrasin veten ditën e Shën Valentinit

Dy të rinj të dashuruar me njëri-tjetrin vendosën t'i jepnin fund jetës ditën e Shën Valentinit.
ata ishin ngjitur në majën e një kulle të lartë telefoni dhe ishin hedhur që andej të dy të lidhur duart me njëri tjetrin.

Mitu Molla, 16 vjeç, kishte takuar në fshehtësi të dashurin e saj 17 vjeçar Soud Sheikh, për muaj të tërë.

Prindërit e kishin marrë vesh një lidhje të tillë dhe nuk kishin dashur dhe kishin detyruar vajzën të martohej me një burrë tjetër 2 herë më të madh se ajo.

Ajo u martua me të por zemra e saj ishte e thyer pasi dashuronte djalin që ajo e kishte njohur vetë.
Ajo mbante lidhjet me të dashurin e saj deri sa ditën e Shën Valentinit ata vendosën të takoheshin duke zbatuar planin që kishin bërë.

Ata u hodhën nga kulla e lartë në emër të dashurisë së tyre por nuk vdiqën në moment por gjatë rrugës për në spital
E dhimbshme, por dihet që në Banglladesh ka popullsi myslymane dhe zbatojnë martesat me shkes.

KOMENTE