English

13 studentë dhe 1 pedagoge asfiksohen nga rrjedhja e gazit në Kukës

Pasditen e së mërkurës një petagoge dhe 13 studentë të universitetit të infiermerisë përfundojnë në spital, shkak asfiksimi nga rrjedhja e gazit të një bombole që e përdornin për ngrohje në ambjentet e audiorit. Ngjarja ndodhi gjatë një ore leksioni.

Studentët po trajtohen në spitalin e Kukësit vetëm 2 prej tyre janë në gjendje më të rendë ndërsa të tjerët jashtë rrezikut për jetën.

Temperaturat në këtë qytet kanë shkuar deri në minus 14 grade dhe Kukësi është shpallur nga qeveria shqiptare në listën e zonave të fatkeqësisë natyrore.

KOMENTE