English

A numërohet vota ime, mami? Parlamenti Europian (FOTO)

Ajo çdo ditë e sjell fëmijën e saj në Prlamentin Europian, pasi është shumë e zënë në punët e saj.

Licia Ronzulli ka më shumë se kushdo tjetër akses në atë parlament përsa i përket zbatimit të rregullave. Ajo e ka sjellë vajzën e saj që kur ishte bebe dhe tani që është 18 muajsh ajo arsyeton madje dhe ngre dorën sikur të ishte e rritur.

Fotot që shihni duken për të qeshur por janë reale se si ajo mbështet nënën e saj duke ngritur dorën kur po diskutohej lidhur me votimin në krizën e borxhit të eurozonës.

Madje ajo duket ndonjëherë më e vëmendshme se nëna e saj.
Znj Ronzulli e fitoi vendin e saj në zgjedhjet e vitit 2009 dhe është anëtare e Popullit e Partisë së Lirisë.
Victoria lindi më 10 gusht. Babai i saj, Renato Cerioli, është gjithashtu një anëtar i partisë së njëjtë.
Dhe me sa duket dhe vajza e mahnitshme do të ndjeki hapat e prindërve të saj.
Në fakt burime të brendshme thonë se ajo dhe burri i saj janë miq të ngushtë të Silvio Berluskonit.
Ajo është një anëtare e komisionit, të mjedisit e shëndetit dhe e sigurisë së ushqimit në Strasburg dhe ka punuar edhe si një infermiere në Milano dhe Bangladesh para se të bëhet një drejtoreshë spitali dhe pastaj duke u kthyer në politikë.

KOMENTE