English

Koloseumi në Romë dëmtohet nga bora

Roma është goditur nga stuhia e dytë e reshjeve brenda një jave, ku pas 26 viteve
kjo ishte bora më e rëndë e cila ka bërë që shkollat në Romë të jenë mbyllur po ashtu dhe monumentet duke përfshirë dhe Koloseumin.


Mediat italiane thonë se reshjet e dendura të borës kanë shkaktuar dëme të shumta në qytet, ndërsa, Koloseumi, sipas tyre, tashmë ka nevojë për riparime.

KOMENTE