English

Martohen lakuriq. Çifte amerikane në Xhamajka (FOTO)

Disa çifte amerikane kanë vendosur që ceremoninë martesore ta zhvillojnë në Negril të Xhamajkës, por këtë herë pa shpezime veshjesh dasme, por thjesht nudo , lakuriq për ditën e Shën Valentin.

Ky program me këtë lloj ideje ishte hedhur nga kompania turistike Hedonism II, e cila kishte hedhur për aplikim, me të gjitha shpenzimet e përfshira, çiftet që donin të bënin ceremoninë e tyre në Xhamajka, lakuriq.

Ishin përzgjedhur 10 çifte por një prej tyre kishte ndërruar mendje dhe përfunduan vetëm 9.

Njëri prej çifteve u shpreh: Ne na pëlqeu kjo gjë pasi do ta mbajmë mend për gjithë jetën, pastaj s'ka asgjë të keqe nëse ne e duam njëri tjetrin lakuriq, kështu pse të mos e fillojmë jetën tonë në këtë mënyrë?

Ata përjetuan në këtë ishull nudistësh 4 ditë përrallore që nuk mund t'i harrojnë kurrë.
Ndërkohë as nga qeveria nuk kishte patur reagime për këtë ceremoni, siç pati herën e kaluar në vitin 2001.
100 çifte nga Kanadaja, Amerika kishin aplikuar por vetëm 10 ishin përzgjedhur.

KOMENTE