English

Shakira sulmohet nga një luan deti

34-vjeçari Ylli kolumbian i pop, i njohur për hitet si "Hips Don't Lie" dhe "Whenever, Wherever," What says a "beast" një luan deti e ka sulmuar atë gjatë një udhëtimi në Cape Town, Afrika e Jugut , të dielën dhe kjo ka shpëtuar për mrekulli në sajë të vëllait të saj, "Super Tony", duke marrë vetëm një gërvishtje.
"Kjo ndodhi pasdite kur unë kisha shkuar në det për të parë disa luanë dhe të bisedoja si një fëmijë me ta, ka shkruar ajo në faqet e saj në Facebook në një mesazh të titulluar "Raport Special: sulmuar nga një Lion Deti" "Mendova me vete se sa bukur ishte të shkoja afër tyre , të bisedoja dhe të flisja me ta ndërkohë të merrja dhe disa foto.

"Papritmas, njëri prej tyre u hodh nga uji në mënyrë të shpejtë dhe tërsëllimë shumë afër me mua, më pa në sy,me një tërbim dhe u përpoq të më kafshonte," tha ajo. "Të gjitë bërtitën, duke përfshirë edhe mua. Isha paralizuar nga frika dhe nuk munda të lëviz, dhe isha duke mbajtur kontaktin vetëm me sy me ta, ndërsa 'Super Toni' vëllai tim kërceu mbi mua duke më rruajtur dhe shpëtuar jetën time duke më larguar nga bisha"

Ndërkohë vëllai pësoi disa gërvishtje nga shkëmbinjtë pasi ju desh të më mbronte mua. Unë e di pse ndodhi, pasi ata ishin të hutuar nga drita e aparatit gjatë bërjes së fotove me disa lloj peshqish, dhe menduan se po i ngacmoj ushqimin. Kjo është me të vërtetë qesharake u shpreh Shakira pasi vetëm 30 minuta më para unë po i thosha Andrew udhëzuesit tim se unë kurrë nuk merrem për të parë kafshët e egra afër, në udhëtimet aventureske. Nuk mund të them më. Tani po merrem me disa pinguinë të cilët besoj janë më miqësorë.

KOMENTE