English

Si të puthni të dashurin apo të dashurën tuaj? (VIDEO)

Puthja është speciale dhe secili e përjeton ashtu si e ndien.
Por këtu do të gjeni disa rregulla që përmirësojnë puthjen tuaj.

1. Sigurohuni që ai nuk ka ndonjë shenjë apo diçka ngjitëse.

Dhe putheni atë si diçka speciale ashtu si puthja është.

2. Përdor tuaj gjuhën e trupit për të komunikuar me të dashurin tuaj që ju doni të puthni,luani me flokët e tij, duke e vënë dorën në qafën e tij, apo edhe thjesht duke ledhatuar fytyrën e tij me dorën tuaj.

3. Nëse ai shikon në sytë tuaj dhe pastaj shikon në buzët e tua, atëherë sigurohuni që të shkoni me rrjedhën. Nëse ai mbështetet në të, ai ndoshta dëshiron të të puthë.

4. Mbyllni sytë tuaj një herë dhe kjo është e mjaftueshme. Nëse ju jeni një vajzë agresive, jepi një puthje në qafë , pastaj në fytyrën e tij, pastaj buzët e tij.

5. Bëni kontaktin me sy me të dashurin tuaj me qëllim që ai të mos ju humbasë.

6. Lëvizni buzët rreth pasi ju ka prekur buzët me buzët e tij

7. Për puthje me gojë hapur:

Kryeni shumicën e hapave të "puthjeve të rregullta."

Dhe tani ai do t'ju shohë nëse jeni agresive, atëherë puthe buzën e tij lart, rrëshqitje në buzën e poshtme, pastaj thith atë butësisht. Nëse ai e hap gojën e tij atëherë shko me të. Nëse jo, ju duhet ta përsëritni përsëri deri ai të hapë gojën.

Kafshoj buzët e tij fund e butë, por jo shumë butë, pasi ai do të kuptojë se është puthje e fundit.

Vendosni gjuhën tuaj në gojën e tij. dhe lëvizni atë butësisht në të gjitha cepat por duke ndjekur dhe gjuhën e tij.
Në qoftë se të duket e komplikuar atëherë vetëm lëvizni atë vetëm anash.
503

KOMENTE