English

Vezët e pulës parashikojnë kohën

Një pulë ka shokuar ekspertët e vezëve me bërjen e tyre sipas gjendjes së kohës.

Sacha Anderson pretendon se vezët që bën pula e saj Rosie janë të çuditshme dhe janë në përputhje me gjendjen e kohës.

Ajo më parë kishte zbuluar vezën me disa të prera (nga jashtë) që ishin si rrezet e diellit, të cilat shprehnin ato ditë që koha ishte me diell.
Ndërsa javën e kaluar që ra borë, në të njëjtën ditë veza e pulës Rosie ishte e mbuluar me spërkla si të dëborës.
Në këtë mënyre Sacha, pronarja e pulës, insiston që ajo ka aftësi të veçanta.
Pasi gushtin e kaluar një vezë kishte rrezet e diellit mbi të që aq rreze sa kishte aq ditë ishin të nxehta.

Gjithashtu aj shprehet se pula ime mund t'i japë informacionin për motin BBC-së,
sigurisht kundrejt një shpërblimi.

KOMENTE