English

4 fëmijë të një familje vdesin në një ditë

Ngjarja tragjike ka tronditur të gjithë zemrat e të gjithëve.
4 motra dhe vëllezër vdesin si pasoje e zjarrit të rënë brenda në shtëpinë e tyre. Ata u mbytën nga tymi. Vëllai më i madh i tyre u përpoq për ti shpëtuar por ai nuk mundi pasi dhe vetë mbeti i asfiksuar.

Michelle Smith, 36 vjeçarja nuk mund të gjejë ngushëllim për fëmijët e saj. Ata ishin
Reece Smith, 19 vjeç
binjaket Holly dhe Ella Smith, 4vjeç
Jordan Smith 2 vjeç.

Nëna e tyre duke shpërthyer në lot shprehet se kurrë nuk mund ti harrojë. Ajo s'mund t'thotë lamtumirë, por vetëm natën e mirë. Ata ishin jeta e saj dhe djali i madh ishte dhe shoku më i mirë i saj i cili deri në minutën e fundit ishte përpjekur të shpëtonte motrat dhe vëllain e tij të vogël.

KOMENTE