English

Grabitet muzeu i Olimpit në Greqi (VIDEO)

Muzeu antik i Olimpit në Greqi u grabit mëngjesin e së premtes nga persona të armatosur, bënë të ditur burimet zyrtare.

513

Olimpi është vendi ku kanë lindur Lojrat Olimpike. Një zëdhënës i policisë pranoi se “vepra me vlerë të pallogaritshme” janë vjedhur, por nuk dha detaje të tjera.
Ministri i Kulturës, Pavlos Geroulanos ka paraqitur dorëheqjen e tij, informoi televizioni shtetëror. Thuhet se dy meshkujt ishin me ngjyrë dhe nuk flisnin mirë greqisht.

KOMENTE