English

Irani nuk do të fillojë luftë shprehet SHBA (VIDEO)

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë të sigurta se Irani nuk ka mundësitë, dëshirën dhe kapacitetet për të nisur një luftë.

510
”Irani nuk është në gjendje që të mbyllë, të paktën aktualisht, Ngushticën e Hormuzit”, deklaroi burimi i mbetur anonim për mediat amerikane.
Ata e dinë shumë mirë që një luftë do të ishte shkatërrimtare për vendin dhe që regjimi nuk mund të mbijetojë nëse kjo do të ndodhë. Nga burimet tona, nuk kemi asnjë arsye përse të besojmë që Irani po përgatitet për luftë”.

KOMENTE