English

Besarda largohet nga aventura e Big Brother

Besarda, vajza e cila hyri në shtëpi si “vajza e produksionit” që do të hapte derën e shtëpisë për Florianin ka vendosur me dëshirën e saj për të dalë nga shtëpia e Big Brother pasi nuk mund të vazhdonte aventurën brenda në shtëpi apo dhe mundësinë për të fituar çmimin e madh, për arsye se ajo nuk ishte mësuar të jetonte në këtë mënyrë, pra totalisht e shkëputur nga realiteti i jashtëm.

Pasi ka zhvilluar bisedën e saj në dhomën e rrëfimit me vëllain e madh ajo kur doli i takoi të gjithë konkurrentët e tjerë duke i uruar sukses në aventurën e tyre dhe doli nga shtëpia e Big Brothër duke i njoftuar ata se po largohej për arsye personale.

KOMENTE