English

Djali 5 vjeçar jeton jetën e tij si vajzë

Zach Avery, 5 vjeçar është një djalë i vogël por që i pëlqen të jetojë si një vajzë.
Ai që në moshën 3 vjeç papritmas ndryshoi sjelljen e tij prej djali dhe filloi të sillej si vajzë. Dhe tani në moshën 5 vjeçare ai brenda në trup është djalë ndërsa në pamje dhe sjellje është krejtësisht një vajzë.

Prindërit e tij pasi vunë re një gjë të tillë u shqetësuan dhe kontaktuan me mjekun ku më pas ai u diagnostikua me GID(identitet me çrregullime gjinore).

Nëna e tij shprehet se në shkollën e tij nuk ka asnjë problem deri tani edhe midis fëmijëve, ndërsa në shtëpi në dhomën e tij gjërat janë unisex ku ai vesh ato që dëshiron.
Ne do ta lëmë në këtë mënyrë të rritet, edhe sikur në të ardhmen të jetë zgjedhja e tij përfundimtare. Nga ne do të respektohet dhe do të ketë mbështetjen tonë përherë - shprehen prindërit e tij.

KOMENTE