English

Helen Flanagan me veshjen e saj super Hot (FOTO)

Helen Flanagan dhe i dashuri i saj futbollisti Scott Sinclair kanë kaluar një mbrëmje darke së bashu në Chinawhite.

Pas një kthimi nga Dubai aktorja shfaqet me një fustan ngjyrë mishi e cila tregon më shumë seç duhej dekoltenë e saj të hapur deri në shfaqjen pothuajse plotësisht të gjoksit të saj .
Ajo është e njohur për këto lloj veshjsesh por jo deri në këtë masë, si këtë herë. Edhe pse ftohtë përjashta ajo duket se përkrah të dashurit të saj nuk e ka ndierë aspak të ftohtin përveçse një lloj trazimi që ju krijua asaj nga kamerat që ishin fokusuar te trupi dhe veshja e saj ngjyrëmishi e kombinuar dhe me aksesorë të një ngjyre.

KOMENTE