English

Makinat me targa të reja dhe në Maqedoni

Që sot e tutje dhe Maqedonia do të aplikojë vendosjen e targave të reja për makinat e tyre.
Ministra e punëve të brendshme Gordana Jankullovska gjatë prezentimit të targave të reja të veturave gjatë ditës së shtunë tha se ata i plotësojnë të gjitha standarded evropiane, posedojnë shkallë më të lartë të mbrojtjes se ato të tanishmet dhe do të ofrojnë kombinime të cilat do të mund të përdoren në 30 vitet e ardhshme, ose rreth 4 milionë kombinime.
Çmimi i targave të reja do të jetë 1200 dinarë dhe ata që i kanë nuk janë të detyruar që t'i ndrojnë, por do të beëet gradualisht dhe me dëshirë, ndërsa ata që marrin makina të reja sigurisht do të pajisen me targa të reja.

KOMENTE