English

20 vjeçari që di 11 gjuhë të huaja (VIDEO)

Njëzet-vjeçari Alex Rawlings ka fituar një konkurs kombëtar nxënësi më i mirë i Britanisë që di më shumë gjuhë.
528
Ai ka mbaruar universitetin Oxford dhe aktualisht mund të flasi 11 gjuhë - anglisht, greqisht, gjermanisht, spanjisht, rusisht, holandisht, Afrikans, frëngjisht, hebraishte, Catalan dhe italiane.

Që të hyje në konkurs duhet të ishe në moshën 16-22 vjeç dhe të dije disa gjuhë.

Alex tërhoqi vëmendjen e BBC për të shprehur pasionin e tij për të mësuar sa më shumë gjuhë dhe si e arriti ai këtë.

KOMENTE