English

Ankthi në familjen Peci. Lutjet në kishën e Kamzës (VIDEO)

Familjarë, të afërm, miq, të njohur dhe të panjohur të komandos të plagosur në Afganistan, Aleksandër Peci u mblodhën në kishën e Kamzës për t'iu lutur Zotit për shërimin sa më shpejt të 24-vjecarit.

535

Bashkia e Kamzës përpiqet t’ua lehtësojë sado pak barrën e rëndë të pritjes. Kreu i bashkisë së Kamzës, Xhelal Mziu njofton se Aleksandër Peci është shpallur qytetar nderi

KOMENTE