English

Bolivianët që sfidojnë vdekjen për të jetuar

Bolivi. Njerëzit për të siguruar jetesën e tyre marrin dhe risqe të mëdha. Tela të pasigurt, të pa kontrolluar por që ata janë të kënaqur pasi i bën që të kenë më shumë produktivitet dhe mos humbje kohë në këtë mënyrë.
Kështu ndodh me banorët në Bolivi, që merren me kultivimin dhe prodhimin e kokainës si e vetmja mundësi mbijetese.

Shini këtë video për të kutpuar jetesën e këtyre banorëve.

544

KOMENTE