English

15 vjeçari dhe trajneria 42 vjeçare bien në dashuri. Historia që po skandalizon Austrinë

Renata Juras ishte 4i dhe një trajnere hendbolli në Vjenë, kur ajo takoi Ervinin. Ai ishte 13 vjeç dhe nën kujdesin e saj. Pak para ditëlindjes së tij të 14-të, ata kanë fjetur së bashku për herë të parë duke u bërë një çift.
Historia që ka shokuar mbarë opinionin publik.

Intervista e zhvilluar ndërmjet tyre.

Marrëdhënia e tyre ishte një skandal: Renata Juras ishte 41 vjeç, Ervin vetëm 14 vjeç. Sot ata janë ende një çift. Një bisedë.
I gjatë, atletik, muskuloz: Ata bien në dashuri dhe bëhen një çift. Kjo është historia e një marrëdhënie normale, ndërsa jo, për diferencën e moshës: Jura është trajnere hendbolli në Vjenë. Ervin aleati i saj dhe vetëm 13 vjeç. Për ta, janë ndjenja të vërteta, ndërsa për zyrën sociale e të rinjve është një vepër penale dhe një skandal publik. Renata Juras shkroi një libër në lidhje me dashurinë e saj për të riun. Ajo tani është 42 vjeç dhe jeton me Ervinin 15-vjeçar në një apartment. E përbashkëta e tyre është se të 2 kanë luftuar për një bindje.

Gazetari Ju keni qenë rreth dy vjet më parë një çift. Është një surpizë për ju?

Renata Jura: Jo, Ne e kemi ditur këtë nga fillimi, ndryshe nuk do të ishim dakord me të. Unë e di se njerëzit kanë menduar se është e pamundur. Por kjo është problemi i tyre, jo i joni..

Gazetari: Ervin, e njëjta gjë është me ju?

Ervin Unterlechner: unë nuk jam djalë që hidhem nga një marrëdhënie në një tjetër, por që në thelb dua një marrëdhënie që të jetë e gjatë. Por sepse ndjenjat ishin aq të fortë, e dija: Kjo është serioze.

Gazetari: Çfarë ju tërheq tek Renata?

Ervin: sytë. Që unë kam qenë i ngacmuar nga fillimi. Unë gjithashtu të gjejnë rrugën e tyre kaq e madhe. Kjo ka pak temperament të nxituar, pasi nevrikoset shpejt ndërsa unë jam pak më i qetë dhe deri sa ajo të qetësohet unë mund të lexoj një libër.

Gazetari: Dhe çfarë ju lidh me ju znj Juras? Çfarë doni te Ervin?

Jura: Gjëja që unë falënderoj dhe vlerësoj më shumë, është mënyra se si ai i trajton gjërat me aq qetësi dhe seriozitet. Fakti që arrin të marrë çdo impenjim seriozisht, ashtu si një i rritur. Është në gjendje të jetë vetvetja në të gjithë aspektet dhe ndonjëherë ngjan më i pjekur edhe se vetë moshatarët e mi”

Renata Juras dhe Ervin takohen për herë të parë në palestrën e shkollës së ciklit të lartë. Ajo duhet të përzgjidhte lojtarë të rinj për ekipin U13 të djemve e Neustadt Wiener PV McDonald. Në grumbullin e djemve të vegjël, ata vënë re talentin e tij. Ajo i ofron atij një vend në ekip fillon ta trajnojë me ekipin dhe të konkurrojnë në gara.
Trajneria kishte ndierë ndjerë shikimet admiruese të Ervinit.Siç tregojnë, ndërsa fillimisht marrëdhënia midis të dyve kishte qenë si çdo marrëdhënie e zakonshme midis një të riu dhe trajneres së tij, me kalimin e kohës diçka nisi t’i tërhiqte drejt njëri-tjetrit, ndërsa Renata e mbante pas stërvitjes me preteksin se kishte nevojë për stërvitje ekstra deri sa u lidhën.

Gazetari: Për çiftet, është shpesh rasti që ata të vijnë së bashku për shkak se ata ndajnë jetën e tyre të përditshme. Ndërsa ju jeni në botë të ndryshme.

Jura: (fjalë fallco) Ky është pikërisht problemi! Ne jetojmë në të njëjtën botë, miq të njëjtë dhe të njëjtët njerëz rreth nesh. Miqtë tanë janë atletë, lojtarët, trajnerët, dhe me ta ne kalojmë kohën më të madhe.

Gazetari: Nësenjerëzit kthejnë kokën te ju dhe drejtojnë gishtin te ju?

Jura: Ne e kemi këtë problem që prej 2 vjetësh, ndaj me përvojën tuaj si gazetarë tregojuni botës atë që ju mësuat me qëllim që të na kuptojnë.
Gjithashtu 42 vjeçarja pret dhe një fëmijë le të themi nga "fëmija i saj",por pas lindjes atë e pret 2 vjet burgim për marrëdhëniet e saj që thyen të gjitha tabutë.

KOMENTE