English

Ariu del nga gjumi dimëror (FOTO)

Palle-Jooseppi është ariu i cili pas një gjumi letargji është ngritur kur i ka erdhur ora biologjike e tij për të dalë jashtë.

Ai i ka thënë përshëndetje të gjithëve pas daljes nga strofkulla e tij në kopshtin zoologjik në Finlandë.

Ata hanë gjatë gjithë verës për të fituar peshë për muajt e dimrit. Dhe kjo tregon, Palle-Jooseppi, i cili kishte qenë duke fjetur që nga tetori u zgjua tani për të dalë në gjueti përsëri.

KOMENTE