English

Bebe 16 muajsh kërcen me këngën e Will Smith. Hit në internet (VIDEO)

Foshnja Andrew, 16 muajshe bën një kërcim sikur të ketë kohë që është përgatitur për të.

Video ka qënë hit për ca kohë në internet, për arsyen se ai kërcen me këngën e Will Smith, Gettin' Jiggy wit It.
Ai pasi merr një pelenë nga dollapi i tij, ai vendoset para TV sapo fillon muzika e Will Smith dhe fillon të kërcejë duke u përpjekur të mabajë ritmin.

Andrew kërcen rreth 44 sekonda dhe një momen kur humb interesin ai përpiqet të luajë me pelenat e tij.

547

KOMENTE