English

Banda italiane vjedh Bankomatin me Euro. Pamje mahnitëse

Policia ka lëshuar pamjet e mahnitshme të një bande hajdutësh italianë si ata u larguan nga një bankë me një makinë cashpoint (bankomat)
Banda prej shtatë të fortësh janë duke u filmuar nga oficerët si pjesë e një hetimi të gjerë dhe ata ishin në gjendje të regjistrojnë vjedhjen si asnjëherë tjetër.
Armatosur me crowbars dhe hammers banda e hajdutëve çaktivizoi sistemin e alarmit brenda bankës dhe më pas hapën dyert e sigurisë dhe u futën brenda.

Qëllimi i bandës ishte që të ngarkonin në makinë bankomatin pasi brenda kishte një sasi prej 30 mijë euro.
Por ata nuk ishin me fat këtë radhë pasi sapo dolën jashtë policia i rrethoi.
Pjestarët e bandës ishin të moshës 32 deri në 62 vjeç. 6 prej tyre nga Roma dhe 1 nga Napoli.
Policia dyshon se këta janë autorë të një sërë vjedhjesh të tilla në Itali.

KOMENTE