English

Gruaja që dhuron fëmijët

Mis Hawkins dhe 3 javë mbush 48 vjç ndërkohë që po pret 2 binjakët e saj, të tetin dhe të nëntin.

Ajo është një nënë zëvendësuese për çiftet që nuk lindin fëmijë.

Për këtë ajo merr embrionet e ngrira dhe i vendos në mitrën e saj për të zhvilluar shtatzaninë. Embrionet bëhen me dieni të çifteve që nuk lindin fëmijë, por që lejojnë dhe e duan një gjë të tillë.

Mis Hawkins, çdo shtatzani i ka kushtuar 12 000 euro shpenzime thotë se ajo nuk ka qenë kurrë në dashuri, dhe se nuk do të heqë dorë së bëri këtë gjë si nënë zëvendësuese.

Ajo është 14 javë shtatzënë tani, me binjakë nga embrionet e ngrira të prodhuara nga një mësues 42-vjeçar dhe gruaja 40-vjeçare e tij.
Ajo shprehet se unë dua t'i jap personave në mënyrë natyrale bebet që ata duan, dhe kjo është dëshira ime.

KOMENTE