English

I dhuron vajzës së saj, 8 vjeçare, 8000 euro për kirurgji plastike

Ndërsa shumica e tetë-vjeçarëve ëndërrojnë gjetjen e një biçikletë të re, ose ndoshta një kukull për ditëlindjen e tyre, Poppy Burge do të bëhet diçka më ekstravagante - £ 8000 kupona për t'i shpenzuar në kirurgji plastike.

Nëna e saj Sarah, e njohur si The Human Barbie, ka shpenzuar £ 500,000 për bukurinë e saj dhe dëshiron që Poppy të jetë si ajo.

Duke folur për Sunday Mirror, ajo tha: "Unë jam duke investuar në të ardhmen e vajzës time. Është fuqizuar për të, që të jetë në gjendje për të marrë përgjegjësinë e mënyrës që ajo dëshiron që të duket.
"Realiteti i jetës është se njerëzit nuk mendojnë se ata duken bukur ashtu si janë"

Nëna e saj shprehet se do të vazhdojë t'i dhurojë vajzës së saj të tilla vlera vazhdimisht deri sa ajo të mbushë 18 vjeç kur asaj t'i lejohet që t'i përdorë më pas.

KOMENTE