English

Mbulon kokën me shall kur kalon në aeroport. Ndalet nga forcat e sigurisë

David Jones një ishzjarrfikës në Britani, vendosi të bënte diçka krijuese nga mendja e tij kur do kalonte në aeroport. Vajza e tij kaluan ndërsa David vendosi shalin e tij në kokë njëlloj si ato që vendosin shaminë dhe mendoi se çdo të ndodhte nëse ai bënte këtë gjë.

Për çudi, rojet e sigurisë e ndalën dhe e kaluan për një kontroll të imtësishëm duke e akuzuar për racizëm.

Ai u shpreh: përjetova një makth të vërtetë pasi unë e bëra thjesht për kuriozitet, pasi një grua xhihate para meje ishte pothuajse e mbuluar tërësisht me shaminë e saj, dhe rojat nuk e ndalën aspak. Unë jam dakord me kontrolle të nivelit të lartë por duhet të zbatohen për të gjithë njësoj gjë që kjo nuk ndodhi.
David udhëtonte me vajzat e tij në Faro në Portugali.
Më pas një menaxher i British Airways u përpoq t'a bënte z.Jones të kërkonte
falje por ai ishte i bindur se nuk kishte bërë asgjë të keqe dhe nuk kishte ndërmend të kërkonte falje.

KOMENTE