English

Stilistja e famshme për Ciganet

Thelma Madine, 59 vjeç është bërë e famshme për krijimet e saj të veshjeve, stilimet e saj të veshjeve të dasmës për ciganet e reja udhëtare që hyjnë në Britani.

Ajo ka krijuar biznesin e saj në Liverpool dhe është bërë tepër e famshme për veshjet e saj fantastike sidomos për veshjet e dasmës. Ajo ka filluar të qepë që në moshën 16 vjeçare.

Ajo madje njëherë është arrestuar për deklarimin fallco të të ardhurave të saj.

Tani është bërë destinacioni kryesor për veshjet e ciganeve të reja por dhe veshjet e e veçanta të pagëzimit.

KOMENTE