English

Angeline Jolie me këmbën e saj bën xhiron e botës në internet (FOTO)

Angelina Jolie, ështtë prezantuar në mbrëmjen e Oscar me një fustan të zi elegant por këmba e saj e djathtë ka qënë paksa e zbuluar duke u bërë një argëtim në net për ata që pëlqejnë photoshop.

Ajo qëndron dhe e vendosur pozon me këmbën e saj të zbuluar dhe pret reagimin e audiencës e cila duket se e priti shumë mirë atë lloj pozimi.
Por ajo nuk ka shpëtuar vetëm me fërshëllimat e audiencës por dashamirësit e photoshop, për të bërë pak argëtim ja kanë vendosur këmbën, ikonave të ndryshme të botës.

KOMENTE