English

DROGA rritej në bunker nën një fushë. Zbulohet nga policia (FOTO)

Një bandë droge gjeti veten në telashe pasi u zbulua nga policia e cila gjeti fermën e tyre me kanabis në bunker nën një fushë.

Zyrtarët nga Avon dhe policia e Somerset gjeti 130 bimë me vlerë 130 mijë euro,
duke përdorur kamera me imazhe termike, për të identifikuar pjesë të ngrohjes nën tokë në Shipham, Somerset.

Droga ishte e fshehur dhe e maskuar mirë sa ne u tronditëm për këtë fabrikë.

Ajo kishte dritë dhe ujë të mjaftueshëm për rritjen e bimëve. Këto lloj fabrikash po vijnë e po zhvillohen gjithmonë në kushte më të përparuar dhe më të mbrojtura për të mos u gjetur.
Fabrika u zbulua duke u mbështetur në informacionet e marra nga komuniteti.
Pas një kontrolli në shtëpinë që dyshohej ndërsa policia kërkonte në dysheme, i tërhoqi vëmendjen një pasqyrë e madhe e varur në mur në mënyrë jo të zakonshme e cila fshihte nga mbrapa një derë të madhe të një dhome e cila të çonte në bunkerin e madh ku ishte pjesa më e madhe e mbjellë.
Ndërkohë policia kishte gjetur dhe një armë me kalibër 0,22 ajër.
Personat u arrestuan dhe policia ndihej e suksesshme për operacionin e kryer ndërkohë që i bën thirrje komunitetit të bashkëpunojnë sa më shumë me policinë.

KOMENTE